zondag, november 29, 2020
Salon Images wint GOUD

Sabine Versteeg-Huisman van Salon Images uit Nieuwleusen, heeft de GOLDEN award in de categorie creative op haar naam weten te zetten. Zij zal in maart naar Sevilla afreizen en Nederland vertegenwoordigen bij de nationale Trend Vision award.

Coty Professional Beauty’s TrendVision Award show vond dit jaar plaats in een uitverkocht NBC congrescentrum. Zondag 3 november werden in Nieuwegein de Trendvision ’19 Awards uitgereikt. Presentatie van het inspirerende en verrassende event was dit jaar in handen van presentatrice Iris Rulkens, onder andere bekend van RTL en het online programma Gangmakers.

TrendVision 2019 Award, 18 getalenteerde hairstylisten en color experts maakten dit jaar kans op de Bronze, Silver en Gold Award in twee categorieën:  Wella Professionals Creative Artist en Wella Professionals Color Artist. De creaties werden door een 8 tal vakkundige jury beoordeeld. Belangrijke criteria voor de vakjury waren originaliteit draagbaarheid, creativiteit, kleurgebruik en vakmanschap. Jurylid Danielle Kil:

De kandidaten hebben dit jaar enorm veel tijd en aandacht besteed aan presentatie. Dat hebben ze echt uitmuntend gedaan. Ik zie enorme groei bij de kandidaten. De verbale communicatie naar de juryleden toe, het concept, de storytelling: het kwam allemaal prachtig samen. De drie winnaars waren dit jaar voor de juryleden duidelijke winnaars.

Salon Images heeft met 3 kapster de finale weten te bereiken, ‘een fantastische ervaring, veel brainstormen en trainen met elkaar als collega’s, het is een groot leer proces, waar we allemaal veel van opsteken.’ aldus Sabine. Jeanine en Joëla vielen niet in de prijzen maar om uit honderden deelnemers in de finale terecht te komen is al een hele prestatie.
Salon Images Nieuwleusen www.salonimages.nl