O.Z.C wint Tempelman toernooi

OZC uit Ommen heeft het Tempelmantoernooi gewonnen. Zaterdag 26 augustus werd er met 4-1 gewonnen van Olympia’28. Voor OZC waren Niels Koggel, Nick Runhart, Christiaan Dijk en Fran Jansen de doelpuntenmakers. Erik van de Kolk scoorde voor de Hasseltenaren. S.V. Nieuwleusen verloor met 0-1 van A.S.C.’62. Bart Visscher was de matchwinnaar.
Dinsdag 22 augustus hebben A.S.C’62 uit Dalfsen en Olympia’28 uit Hasselt met 1-1 gelijkgespeeld. Vlak voor rust kwam Olympia’ 28 op voorsprong door een doelpunt van Danny Kronenberg. Na 20 minuten spelen in de 2e helft scoorde Jorn Drost de gelijkmaker. Zaterdag 19 augustus verloor S.V. Nieuwleusen de 1e wedstrijd van met 0-1 van O.Z.C. uit Ommen. Tom Kok scoorde na 20 minuten spelen het enige doelpunt van de wedstrijd.
De eindstand is als volgt:
1. O.Z.C 3-9
2. A.S.’62 1-2 3-6
3. Olympia’28 3-3
4. S.V. Nieuwleusen 3-0

De puntenverdeling is als volgt:

3 punten voor een gewonnen wedstrijd
1 punten voor een gelijkspel
0 punt bij verlies
1 punt voor elk doelpunt met een maximum van 2 punten per wedstrijd.

Het toernooi wordt gesponsord door Aannemersbedrijf Tempelman uit Nieuwleusen.

Lees meer...

Tempelman toernooi bij S.V. Nieuwleusen

Op zaterdag 19, dinsdag 22 en zaterdag 26 augustus organiseert S.V. Nieuwleusen het traditionele Tempelman toernooi voor 1e elftallen. Deelnemende verenigingen zijn A.S.C.’62 uit Dalfsen, O.Z.C. uit Ommen, Olympia ’28 uit Hasselt en S.V. Nieuwleusen.

Het speelschema ziet er als volgt uit:

Zaterdag 19 augustus 2017, aanvang 14.30 uur:

S.V. Nieuwleusen - O.Z.C. Ommen

Dinsdag 22 augustus 2017, aanvang 19.00 uur:

Olympia‘28 - A.S.C. ‘62

Zaterdag 26 augustus 2017, aanvang 14.30 uur:

S.V. Nieuwleusen - A.S.C.’ 62

Olympia’28 - O.Z.C.

De puntenverdeling is als volgt:

3 punten voor een gewonnen wedstrijd

1 punten voor een gelijkspel

0 punt bij verlies

1 punt voor elk doelpunt met een maximum van 2 punten per wedstrijd.

Het toernooi wordt gesponsord door Aannemersbedrijf Tempelman uit Nieuwleusen.

Lees meer...

S.V. Nieuwleusen plaatst zich voor finale nacompetitie

S.V. Nieuwleusen plaatst zich voor finale nacompetitie - 2.0 out of 5 based on 1 vote

Met een 3-1 overwinning heeft S.V. Nieuwleusen zich geplaatst voor de finaleronde van de nacompetitie. Na een 1-1 ruststand werd in de tweede helft definitief afstand genomen van de gasten uit Noordwolde.

De ploeg van David Leeuw begon in dezelfde opstelling als in de uitwedstrijd van enkele dagen geleden. Hoewel Noordwolde niet meteen het spel wilde maken, ontstond er toch direct al wat druk op het doel van Timo Muller. De thuisploeg liet zich met regelmaat de kaas van het brood eten in de duels en met name de afvallende bal was vaak voor de Groningers.
De Nieuwleusenaren deden af en toe wat terug en kregen een aantal mogelijkheden via onder andere Saake Malenstein en Reinier Meijerink. Tot echt uitgespeelde kansen kwam het echter niet.
In de 38e minuut waren het de gasten die op voorsprong kwamen. Uit een afgeslagen hoekschop werd de bal opnieuw ingebracht en via een mooie volley tot doelpunt verwerkt.
Gelukkig wist de thuisploeg nog voor rust orde op zaken te stellen. Nadat een hoekschop door aanvoerder Rob Muller vanaf de achterlijn voor het doel werd gekopt was het uiteindelijk Reinier Meijerink die de keeper passeerde.
In de rust werd Robbert Veenstra vervangen door Joran Buursema. Nieuwleusen liet in de tweede helft wat meer beleving zien en er ontstond wat meer ruimte wat het veldspel ten goede kwam.
Ondanks het initiatief van S.V. Nieuwleusen werd Noordwolde nog een aantal keren gevaarlijk door een serie hoekschoppen.
Erwin Dijk maakte in de 70e minuut aan de illusies van de ploeg uit Groningen een eind. Hij scoorde op prachtige wijze de 2-1. Met een uitgekiend schot liet hij de iets te ver voor het doel staande keeper kansloos.
In de 88e minuut bepaalde invaller Rémon Scheper de eindstand. Met een bekeken schuiver passeerde hij de doelman.
Zaterdag 27 mei speelt S.V. Nieuwleusen om 14.30 uur thuis tegen The Knickerbockers uit de stad Groningen. In de tweeluik waren zij te sterk voor Hardenberg '85. Op zaterdag 3 juni volgt dan de uitwedstrijd tegen deze ploeg die afgelopen seizoen actief was in de 2e klasse Noord.
De mannen van David Leeuw kunnen uw support goed gebruiken.

Opstelling S.V. Nieuwleusen:
Doel: Timo Muller
Verdediging: Robbert Veenstra(46e Joran Buursema), Rob Muller, Erwin Goutbeek, Stan Scholten(76e Ruben Scholten)
Middenveld: Erwin Dijk, Mark de Weerd, Ruben Brinkman
Aanval: Tom Vasse(78e Rémon Scheper), Reinier Meijerink, Saake Malenstein

Lees meer...