Tempelman toernooi bij S.V. Nieuwleusen

S.V. Nieuwleusen organiseert op dinsdag 21 en zaterdag 25 augustus het traditionele Tempelman-toernooi. Deelnemende verenigingen zijn A.S.C.’62, O.Z.C., Olympia ’28 en S.V. Nieuwleusen. De eerste wedstrijden worden op dinsdag 21 augustus om 19:00 uur gespeeld. Dan ontmoeten S.V. Nieuwleusen en O.Z.C. elkaar en Olympia’28 speelt tegen A.S.C. ’62. Zaterdag 25 augustus om 14:30 uur worden de laatste twee wedstrijden gespeeld. S.V. Nieuwleusen speelt dan tegen Olympia ’28 en A.S.C.’ 62 tegen O.Z.C.

Er worden drie punten toegekend voor een gewonnen wedstrijd en één punt voor een gelijkspel. Om het aanvallende spel te bevorderen, wordt er bovendien een punt toegekend voor elk doelpunt, met een maximum van twee punten per wedstrijd. Het toernooi wordt gesponsord door Aannemersbedrijf Tempelman uit Nieuwleusen.

Lees meer...

Aluvo Hand in Hand Voetbal Toernooi

Het traditionele én populaire Hand in Hand - voetbaltoernooi wordt dit jaar gehouden op a.s. zaterdag 23 juni. Het toernooi wordt in teams van 7 tegen 7 gespeeld en wordt, zoals altijd, gehouden op sportpark ’t Klaverblad van voetbalvereniging S.V. Nieuwleusen.

De organisatie is in handen van de stichting Hand in Hand, S.V. Nieuwleusen en hoofdsponsor ALUVO Nieuwleusen B.V.
Subsponsoren van het toernooi zijn café-restaurant “De Viersprong”, Vechtdal Bouw, Gebotours en Slagerij Kouwen.

Al sinds 1962 wordt dit oudste voetbaltoernooi van het dorp Nieuwleusen georganiseerd door de stichting Hand in Hand. De 1e opbrengst was destijds bestemd voor het realiseren van het openluchtzwembad in 1965. Toen dit was gerealiseerd werd een doel bedacht en werd besloten om alle Nieuwleusenaren, die onder Kerkelijke Nieuwleusen vielen en langdurig verpleegd werden of geplaatst waren in een verzorgingstehuis, met de Kerstdagen te verrassen met een kerstpakket. Deze actiegroep kreeg de naam “Hand in Hand”. Nog steeds is deze actiegroep actief onder dezelfde naam en zet men zich nog steeds in voor langdurig zieke en gehandicapte inwoners. Meer informatie over de organisatie is te vinden op de website: https://www.handinhandnieuwleusen.nl

In de beginjaren werd er met elftallen gevoetbald. Buurtverenigingen als Ruitenveen, Oudleusen, De Meele en Vinkenbuurt deden mee. Ook diverse bouwbedrijven en horecagelegenheden, rijwielfabriek UNION en de gemeente Nieuwleusen waren de deelnemers. Er werd in drie poules van vier teams gevoetbald. Waarbij er gepromoveerd en gedegradeerd kon worden.

Het toernooi van 2018 start om 11.00 uur. S.V. Nieuwleusen zorgt voor de scheidsrechters. De deelname is inclusief barbecue en muziek.

Kom gerust een kijkje nemen!

Lees meer...

S.V. Nieuwleusen JO11-4 ongeslagen kampioen 2017-2018

Woensdag 23 mei werd S.V. Nieuwleusen JO11-4 kampioen van de voorjaarscompetitie, door de enige overgebleven concurrent Berkum op eigen veld te verslaan. De eerste competitiewedstrijd met maar liefst 21-1 werd gewonnen. Daarna werden één voor één de tegenstanders aan de zegereeks toegevoegd met ruime overwinningen. Er werd een doelsaldo bereikt van maar liefst +73. Het team maakte in totaal 82 doelpunten en kreeg er slechts 9 tegen.
Het seizoen zit er voor dit team zit er echter nog niet op, want ze maken nog kans op de dubbel.
Op 2 juni mogen ze namelijk de KNVB Bekerfinale spelen! Deze wordt in Schalkaar gespeeld en de wedstrijd begint om 9:30 uur.

Op de foto:
Achter van links naar rechts:
Janco Aalberts (sponsorcommissie), Klaasje Schiphorst (shirtsponsor La Vida), Wim Ganzeboer en Marco Stegerman (beide trainer en leider)

Staand van links naar rechts:
Niels Vreeburg, Julian van Leussen, Kay Ganzeboer, Ramon Stegerman, Naud Makkinga en Mats Wever

Liggend:
Daan Kampjes en Aron Hoeve (k)

Lees meer...