S.V. Nieuwleusen zoekt vrijwilligers! Iets voor jou?

S.V. Nieuwleusen is van start gegaan met een uitgebreide vrijwilligerscampagne om nieuwe vrijwilligers te werven. “S.V. Nieuwleusen zoekt vrijwilligers! Iets voor jou?” Is de titel van de campagne.  S.V. Nieuwleusen zoekt versterking in alle geledingen. Ook zijn er door wijzigingen in de organisatie en door de bouw van het nieuwe clubhuis  nieuwe functies ontstaan.

Interesse? Op de website www.svnieuwleusen.nl/samenoranje staat een overzicht met alle vacatures. Iedereen kan zich aanmelden. S.V. Nieuwleusen benadrukt dat je na het aanmelden nog nergens aan vast zit. Er wordt eerst contact opgenomen en gaan met je in gesprek en daarna beslis je of je de vacature wilt vervullen. Ook bestaande vrijwilligers kunnen aangeven of ze belangstelling hebben voor een andere vacature.

Vragen?

Heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen. Dit kan per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kun jij jou vaag stellen aan één van de personen op de foto.

Achter v.l.n.r.: Annelies Kooiker, Christiaan Leeuwenkuijl, Gerrit Evenboer, Herman Vrieling, Elsbeth Lenderink.

Midden v.l.n.r.: Wim van Dijk, Klaas Kreule, Erna Westerik, Nathalie Mijnheer, Herman van den Berg, Erwin van Leussen, Manon Klomp, Eef de Weerd, Hendrik Jan Huzen.

Voor v.l.n.r.: Ernst Bollemaat, Geesje Tempelman, Kars Odink, Dinant Bollemaat, Ronni Schuurman, Ciska Beltman, Laura Krul

Lees meer...

O.Z.C wint Tempelman toernooi

OZC uit Ommen heeft het Tempelmantoernooi gewonnen. Zaterdag 26 augustus werd er met 4-1 gewonnen van Olympia’28. Voor OZC waren Niels Koggel, Nick Runhart, Christiaan Dijk en Fran Jansen de doelpuntenmakers. Erik van de Kolk scoorde voor de Hasseltenaren. S.V. Nieuwleusen verloor met 0-1 van A.S.C.’62. Bart Visscher was de matchwinnaar.
Dinsdag 22 augustus hebben A.S.C’62 uit Dalfsen en Olympia’28 uit Hasselt met 1-1 gelijkgespeeld. Vlak voor rust kwam Olympia’ 28 op voorsprong door een doelpunt van Danny Kronenberg. Na 20 minuten spelen in de 2e helft scoorde Jorn Drost de gelijkmaker. Zaterdag 19 augustus verloor S.V. Nieuwleusen de 1e wedstrijd van met 0-1 van O.Z.C. uit Ommen. Tom Kok scoorde na 20 minuten spelen het enige doelpunt van de wedstrijd.
De eindstand is als volgt:
1. O.Z.C 3-9
2. A.S.’62 1-2 3-6
3. Olympia’28 3-3
4. S.V. Nieuwleusen 3-0

De puntenverdeling is als volgt:

3 punten voor een gewonnen wedstrijd
1 punten voor een gelijkspel
0 punt bij verlies
1 punt voor elk doelpunt met een maximum van 2 punten per wedstrijd.

Het toernooi wordt gesponsord door Aannemersbedrijf Tempelman uit Nieuwleusen.

Lees meer...

Tempelman toernooi bij S.V. Nieuwleusen

Op zaterdag 19, dinsdag 22 en zaterdag 26 augustus organiseert S.V. Nieuwleusen het traditionele Tempelman toernooi voor 1e elftallen. Deelnemende verenigingen zijn A.S.C.’62 uit Dalfsen, O.Z.C. uit Ommen, Olympia ’28 uit Hasselt en S.V. Nieuwleusen.

Het speelschema ziet er als volgt uit:

Zaterdag 19 augustus 2017, aanvang 14.30 uur:

S.V. Nieuwleusen - O.Z.C. Ommen

Dinsdag 22 augustus 2017, aanvang 19.00 uur:

Olympia‘28 - A.S.C. ‘62

Zaterdag 26 augustus 2017, aanvang 14.30 uur:

S.V. Nieuwleusen - A.S.C.’ 62

Olympia’28 - O.Z.C.

De puntenverdeling is als volgt:

3 punten voor een gewonnen wedstrijd

1 punten voor een gelijkspel

0 punt bij verlies

1 punt voor elk doelpunt met een maximum van 2 punten per wedstrijd.

Het toernooi wordt gesponsord door Aannemersbedrijf Tempelman uit Nieuwleusen.

Lees meer...