Aluvo Hand in Hand Voetbal Toernooi

Het traditionele én populaire Hand in Hand - voetbaltoernooi wordt dit jaar gehouden op a.s. zaterdag 23 juni. Het toernooi wordt in teams van 7 tegen 7 gespeeld en wordt, zoals altijd, gehouden op sportpark ’t Klaverblad van voetbalvereniging S.V. Nieuwleusen.

De organisatie is in handen van de stichting Hand in Hand, S.V. Nieuwleusen en hoofdsponsor ALUVO Nieuwleusen B.V.
Subsponsoren van het toernooi zijn café-restaurant “De Viersprong”, Vechtdal Bouw, Gebotours en Slagerij Kouwen.

Al sinds 1962 wordt dit oudste voetbaltoernooi van het dorp Nieuwleusen georganiseerd door de stichting Hand in Hand. De 1e opbrengst was destijds bestemd voor het realiseren van het openluchtzwembad in 1965. Toen dit was gerealiseerd werd een doel bedacht en werd besloten om alle Nieuwleusenaren, die onder Kerkelijke Nieuwleusen vielen en langdurig verpleegd werden of geplaatst waren in een verzorgingstehuis, met de Kerstdagen te verrassen met een kerstpakket. Deze actiegroep kreeg de naam “Hand in Hand”. Nog steeds is deze actiegroep actief onder dezelfde naam en zet men zich nog steeds in voor langdurig zieke en gehandicapte inwoners. Meer informatie over de organisatie is te vinden op de website: https://www.handinhandnieuwleusen.nl

In de beginjaren werd er met elftallen gevoetbald. Buurtverenigingen als Ruitenveen, Oudleusen, De Meele en Vinkenbuurt deden mee. Ook diverse bouwbedrijven en horecagelegenheden, rijwielfabriek UNION en de gemeente Nieuwleusen waren de deelnemers. Er werd in drie poules van vier teams gevoetbald. Waarbij er gepromoveerd en gedegradeerd kon worden.

Het toernooi van 2018 start om 11.00 uur. S.V. Nieuwleusen zorgt voor de scheidsrechters. De deelname is inclusief barbecue en muziek.

Kom gerust een kijkje nemen!

Lees meer...

S.V. Nieuwleusen JO11-4 ongeslagen kampioen 2017-2018

Woensdag 23 mei werd S.V. Nieuwleusen JO11-4 kampioen van de voorjaarscompetitie, door de enige overgebleven concurrent Berkum op eigen veld te verslaan. De eerste competitiewedstrijd met maar liefst 21-1 werd gewonnen. Daarna werden één voor één de tegenstanders aan de zegereeks toegevoegd met ruime overwinningen. Er werd een doelsaldo bereikt van maar liefst +73. Het team maakte in totaal 82 doelpunten en kreeg er slechts 9 tegen.
Het seizoen zit er voor dit team zit er echter nog niet op, want ze maken nog kans op de dubbel.
Op 2 juni mogen ze namelijk de KNVB Bekerfinale spelen! Deze wordt in Schalkaar gespeeld en de wedstrijd begint om 9:30 uur.

Op de foto:
Achter van links naar rechts:
Janco Aalberts (sponsorcommissie), Klaasje Schiphorst (shirtsponsor La Vida), Wim Ganzeboer en Marco Stegerman (beide trainer en leider)

Staand van links naar rechts:
Niels Vreeburg, Julian van Leussen, Kay Ganzeboer, Ramon Stegerman, Naud Makkinga en Mats Wever

Liggend:
Daan Kampjes en Aron Hoeve (k)

Lees meer...

Mark de Weerd gehuldigd voor 150 wedstrijden in hoofdmacht S.V. Nieuwleusen

Mark de Weerd werd zaterdag 26 mei gehuldigd voor 150 wedstrijden in de hoofdmacht van S.V. Nieuwleusen. Mark maakte zijn debuut op 13 oktober 2007 in de wedstrijd S.V. Nieuwleusen – Lemele

De 1e officiële basisplaats was op 6 september 2008 met de wedstrijd Zalk – S.V. Nieuwleusen. In dit seizoen werd S.V. Nieuwleusen ongeslagen kampioen na een zeer spannende ontknoping met Zwolsche Boys. Mark stond in zijn 1e seizoen als linksback 22 keer in de basis.

Zijn eerste doelpunt maakte Mark op 6 december 2018 in de uitwedstrijd tegen SEH. Na een 3-0 achterstand was Mark de aanjager en wisten ze nog tot 3-3 terug te komen.

De teller staat na afgelopen zaterdag op 154 wedstrijden waarin Mark 18 doelpunten scoorde. Mark is de aanvoerder van onze huidige hoofdmacht die als linksback verhuisde naar het middenveld. Een speler met veel inzet en inmiddels één van de dragende spelers van het 1e elftal.

Lees meer...