zaterdag, september 19, 2020
Wonderlijke bekerontknoping USV
Sport

Op bezoek bij Balkbrug, met de klok op 70 en een stand van 0-3, kwam tijdens een blessurebehandeling een oplettende USV-supporter ineens met het nieuws dat Raalte op achterstand stond bij Vilsteren.

Lees meer: Wonderlijke bekerontknoping USV

Korfbal d’Ommerdieck
Sport

De tweede wedstrijd van d’Ommerdieck 1 werd thuis gespeeld tegen Regio’72 3 uit Vaassen. In de opstelling deden twee A junioren mee: Vera Prins en Denise Schuurman.

Lees meer: Korfbal d’Ommerdieck

De prestaties van Loopgroep AG'85 van deze week
Sport

Enkele lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 hebben het afgelopen weekeinde deelgenomen aan een wedstrjd waarbij twee sporten werden gecombineerd.

Lees meer: De prestaties van Loopgroep AG'85 van deze week

S.V. Nieuwleusen wint en verliest een oefenwedstrijd
Sport

Dinsdagavond 8 september speelde S.V. Nieuwleusen een oefenwedstrijd thuis tegen 3e klasser HTC. De thuisclub legde een prima partij op de mat en won met 5-1. In de 1e helft scoorden Bas Evenboer(2x) en Stijn Hoekstra. Vlak na rust scoorde HTC maar daarna pakte S.V. Nieuwleusen de draad weer op. Uit de vele mooie aanvallen werd er gescoord door Bas Evenboer en Marc Hoogenkamp.

Lees meer: S.V. Nieuwleusen wint en verliest een oefenwedstrijd

Bekernederlaag USV
Sport

USV hoeft zich geen illusies meer te maken over een vervolg in het bekertoernooi. In een rechtstreeks duel om de koppositie in de poule trok Raalte in eigen huis met 2-0 aan het langste eind. Hoewel USV goed begon, was de overwinning verdiend.

Lees meer: Bekernederlaag USV