donderdag, november 26, 2020
Meidendag S.V. Nieuwleusen groot succes
Sport

Zaterdagmiddag 7 november stond bij S.V. Nieuwleusen in het teken van meidenvoetbal.  Er deden maar liefst 60 meiden mee aan de `meidendag.`De middag bestond uit verschillende voetbal gerelateerde spelletjes en uiteraard enkele voetbalwedstrijden.

Lees meer: Meidendag S.V. Nieuwleusen groot succes

Ouders toch langs de lijn bij USV
Sport

De competitie ligt stil, maar de jeugd mag gewoon trainen. Daar werd zaterdag bij USV weer volop gebruik van gemaakt. Ouders daarentegen staan door de corona-maatregelen nog steeds buitenspel. Zij moeten achter de hekken blijven. De JO9 bedacht hiervoor een originele oplossing. Doelen en ballen gingen mee naar de grote parkeerplaats bij sportpark Hulsterlanden. Zo konden de ouders door de voorruit van hun auto het partijtje straatvoetbal vanaf de eerste rij volgen. Zelfs aan de koffie was gedacht. Die werd geserveerd door het portierraam.  

Lees meer: Ouders toch langs de lijn bij USV

De prestaties van Loopgroep AG'85 van deze week
Sport

Een tweetal lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 hebben het afgelopen week aan wedstrijden deelgenomen.

Lees meer: De prestaties van Loopgroep AG'85 van deze week

De prestaties van Loopgroep AG'85 van deze week
Sport

In de periode waarin door de coronamaatregelen sportevenementen niet zijn toegestaan zoeken de organisaties naar alternatieve oplossingen, wat mogelijkheden biedt voor de lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ‘85.

Lees meer: De prestaties van Loopgroep AG'85 van deze week

Volop voetbal bij S.V. Nieuwleusen
Sport

Op de eerste zaterdag na de persconferentie van onze Minister President, waar bekend werd gemaakt dat de voetbalcompetities voor het amateurvoetbal tenminste 4 weken stil worden gelegd, werd er door de jeugd van S.V. Nieuwleusen toch nog volop gevoetbald op ’t sportpark Klaverblad. Uiteraard binnen de richtlijnen van de coronamaatregelen. Voor jeugdteams (ook JO19) geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen ook onderlinge trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.

Lees meer: Volop voetbal bij S.V. Nieuwleusen