woensdag, juli 15, 2020
USV blijft in Noord
Sport

De KNVB heeft voor de standaardteams de indelingen bekendgemaakt voor het seizoen 2020/2021. USV blijft in de 3e klasse D Noord. Vergeleken met vorig seizoen treft USV een drietal andere tegenstanders: Sweel en Steenwijkerwold zijn gepromoveerd terwijl HODO is overgeplaatst vanuit een andere 3e klasse. De nieuwkomers nemen de plaats in van Pesse (promotie naar de 2e klasse) FC Assen (overgestapt naar zaterdag) en DIO Oosterwolde (opgegaan in fusie). Hier de nieuwe indeling.  

Lees meer: USV blijft in Noord

USV heropent met presentje
Sport

Door alle corona-maatregelen zat ook het clubgebouw van USV 3,5 maand op slot. Dankzij de meest recente versoepelingen komt daar vanaf woensdag 1 juli verandering in. Dan is het bezoek aan het clubgebouw weer toegestaan. Wel blijft de anderhalve meter regel onveranderd van toepassing.

Lees meer: USV heropent met presentje

Kay Huzen en Ron Meijerink stapje lager
Sport

De selectie van USV heeft donderdagavond met een laatste training een punt gezet achter dit zo abrupt afgebroken seizoen. Met de corona-inzichten van nu verwacht de KNVB dat de nieuwe competitie in het weekend van 19/20 september van start kan gaan. Gewoon volgens plan.

Lees meer: Kay Huzen en Ron Meijerink stapje lager

Clubhuis en terras S.V. Nieuwleusen open op zaterdag 4 juli
Sport

Vanaf 1 juli mogen sportkantines weer open. Dit gaat S.V. Nieuwleusen dan ook doen op zaterdag 4 juli a.s., zodat iedereen elkaar bij de club weer kan ontmoeten en het seizoen toch nog op een waardige manier afgesloten kan worden. Het terras wordt ruimer opgezet en overal wordt rekening worden gehouden met de geldende Coronamaatregelen.

Lees meer: Clubhuis en terras S.V. Nieuwleusen open op zaterdag 4 juli

Leon Stolte mocht de Start motor weer starten
Sport

Afgelopen weekend weekend mocht Leon Stolte eindelijk weer op de Yamaha R6 van Start racing ronden rijden op het TT-circuit van Assen tijdens CRT trainingsdriedaagse.

Lees meer: Leon Stolte mocht de Start motor weer starten