zondag, november 29, 2020
4 – 0 verlies voor Flash

Afgelopen zaterdag speelden de dames van Flash een thuiswedstrijd tegen SV Annen dames 1, gesteund door  mini’s van de maand: Aniek van Berkum en Marit de Weert.


De vorige keer dat Flash tegen Annen speelde was het een spannende wedstrijd, dus vol goede moed begonnen de dames aan de wedstrijd. Helaas bleek al snel dat Annen een maatje te groot was voor Flash. Flash maakte zo nu en dan teveel persoonlijke fouten en het spel van Annen verliep (te) snel waardoor deze dames gemakkelijk konden scoren: 19-25.

Helaas gingen de teams dit keer niet gelijk op, ook in de overige sets werd duidelijk dat Annen beter speelde. Het blok zat op alle posities dicht en ook op prikballen reageerde Annen goed, waardoor er moeilijk gescoord kon worden door Flash. Flash kon de winst van de afgelopen weken niet handhaven, de dames uit Nieuwleusen verloren ook de overige drie sets met een stand van: 18-25, 21-25 en 15-25.

Aanstaande donderdag speelt Flash om 20:15 uur een uitwedstrijd in Zuidhorn, tegen het eerste dames team van de Meeuwen.