vrijdag, september 25, 2020
Jeugd Flash krijgt les van volleybaltoppers

De selectie van Jeugd Oranje Volleybal belegt dit weekend een trainingsstage in Nieuwleusen. Het team, dat bestaat uit meisjes tot 17 jaar volgen trainingen, geeft een jeugdclinic en speelt een oefenwedstrijd tegen het eerste damesteam van Volleybal Club Zwolle.

Het epicentrum van het trainingskamp is sporthal De Schakel.

De jonge volleybalsters kwamen vrijdagmiddag aan in Nieuwleusen. Na de eerste training en een warme maaltijd ontmoetten zij voor het eerst de gastgezinnen, waar zij twee nachten blijven slapen. Vandaag is het een drukke dag, want er wordt getraind en de B- en C-jeugd van Flash Nieuwleusen krijgt 1,5 uur lang trainen van de topvolleybalsters. Na de training gaan zij met elkaar op de foto. De kans is groot dat de jeugd van Flash ook op televisie komt, want de hele middag loopt een cameraploeg van Zapp Sport mee met een aantal speelsters van Jeugd Oranje. Om 17.00 uur begint de oefenwedstrijd tegen VCZwolle.

Zondagmiddag vertrekken de volleybalsters, maar niet voordat er nog een keer is getraind, het weekend geëvalueerd en afscheid is genomen van het gastgezin.