zondag, november 29, 2020
S.V. Nieuwleusen JO12-1 glorieus kampioen

S.V. Nieuwleusen JO12-1 kende een voortreffelijke najaarscompetitie. De één na de andere tegenstander werd door de fanatieke boys van JO12-1 opgerold. Het kampioenschap was dan ook nabij toen op 7 december de kampioenswedstrijd thuis tegen Bruchterveld JO12-1 werd gespeeld.

De twee kampioenskandidaten wisten wat er op het spel stond. Bruchterveld begon dan ook furieus en was winnaar van de 1e helft. In de 2e helft kwamen de Nieuwleusenaren langszij en zelfs op voorsprong, maar ging de wedstrijd toch nog met 3-3 de boeken in. Voor Nieuwleusen betekende dat een uitstel want het had een week later op 14 december nog een wedstrijd in te halen tegen rode lantaarndrager JCO uit Ommen. Door uiterst gefocust te spelen en met de juiste positieve coaching werd Ommen volledig overlopen door de kersverse kampioen, maar liefst 23-0 werd het voor de oranjehemden en werd het doelsaldo bijgewerkt naar +118. Dan mag je je met recht kampioen noemen !!

Op de foto

Staand van links naar rechts:
Christiaan Mol (trainer), Frits-Jan de Weerd (leider), Lars Tinholt, Daan Kampjes, Dani Eijkenaar, Aron Hoeve, Peter Albada(leider)

Voor van links naar rechts:
Milan Bredewoud, Robin Albada, Tom Tieken, Thom Dekker, Sven de Weerd.

Op de foto ontbreekt shirtsponsor Installatiebedrijf Schiphorst.