Nieuwleusen.com

Nieuwleusen.com

Plaats hieronder uw reactie op bovenstaand artikel.

Website URL:

Tempelman toernooi bij S.V. Nieuwleusen

Gepubliceerd in Sport

S.V. Nieuwleusen organiseert op dinsdag 21 en zaterdag 25 augustus het traditionele Tempelman-toernooi. Deelnemende verenigingen zijn A.S.C.’62, O.Z.C., Olympia ’28 en S.V. Nieuwleusen. De eerste wedstrijden worden op dinsdag 21 augustus om 19:00 uur gespeeld. Dan ontmoeten S.V. Nieuwleusen en O.Z.C. elkaar en Olympia’28 speelt tegen A.S.C. ’62. Zaterdag 25 augustus om 14:30 uur worden de laatste twee wedstrijden gespeeld. S.V. Nieuwleusen speelt dan tegen Olympia ’28 en A.S.C.’ 62 tegen O.Z.C.

Er worden drie punten toegekend voor een gewonnen wedstrijd en één punt voor een gelijkspel. Om het aanvallende spel te bevorderen, wordt er bovendien een punt toegekend voor elk doelpunt, met een maximum van twee punten per wedstrijd. Het toernooi wordt gesponsord door Aannemersbedrijf Tempelman uit Nieuwleusen.

Lees meer...

Titomfeest Nieuwleusen

Gepubliceerd in Evenementen

Titomfeest Nieuwleusen - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Nog even en dan is het zo ver, de tweede editie van Het Titomfeest in Nieuwleusen gaat weer van start op 17,18 en 19 Augustus.
De heren van het Titomfeest hebben zich weer ingezet voor een prachtig feest.

Zaterdagavond zal in het teken staan van het Nederlandstalige lied, maar ook de foute muziek mag niet ontbreken op vrijdagavond 17 augustus wordt de aftrap gedaan door de bekende dj’s van Q music of terwijl Q-music de foute party.

Zaterdag 18 augustus zal er overdag een buikschuiftoernooi worden gehouden met diverse prijzen. Opgeven kan vanaf 12:00 aan de tent.Avonds gaan we verder met het Nederlandse lied met het bekende trio Ancora, Aukje Fijn, Harten 10 , Frank en Mirella.De zondagmiddag word gevuld met een klootschiet toernooi waarbij de opgave ook vanaf 11:00 begint aan de tent!

Kortom belooft dit weer een geweldig weekend te worden met spelletjes en muziek voor jong en oud.
Tot 17,18 en 19 augustus aan de Paltheweg in Nieuwleusen
Wil je niks missen, wees op tijd, het begint op tijd!

Lees meer...

Aluvo Hand in Hand Voetbal Toernooi

Gepubliceerd in Sport

Het traditionele én populaire Hand in Hand - voetbaltoernooi wordt dit jaar gehouden op a.s. zaterdag 23 juni. Het toernooi wordt in teams van 7 tegen 7 gespeeld en wordt, zoals altijd, gehouden op sportpark ’t Klaverblad van voetbalvereniging S.V. Nieuwleusen.

De organisatie is in handen van de stichting Hand in Hand, S.V. Nieuwleusen en hoofdsponsor ALUVO Nieuwleusen B.V.
Subsponsoren van het toernooi zijn café-restaurant “De Viersprong”, Vechtdal Bouw, Gebotours en Slagerij Kouwen.

Al sinds 1962 wordt dit oudste voetbaltoernooi van het dorp Nieuwleusen georganiseerd door de stichting Hand in Hand. De 1e opbrengst was destijds bestemd voor het realiseren van het openluchtzwembad in 1965. Toen dit was gerealiseerd werd een doel bedacht en werd besloten om alle Nieuwleusenaren, die onder Kerkelijke Nieuwleusen vielen en langdurig verpleegd werden of geplaatst waren in een verzorgingstehuis, met de Kerstdagen te verrassen met een kerstpakket. Deze actiegroep kreeg de naam “Hand in Hand”. Nog steeds is deze actiegroep actief onder dezelfde naam en zet men zich nog steeds in voor langdurig zieke en gehandicapte inwoners. Meer informatie over de organisatie is te vinden op de website: https://www.handinhandnieuwleusen.nl

In de beginjaren werd er met elftallen gevoetbald. Buurtverenigingen als Ruitenveen, Oudleusen, De Meele en Vinkenbuurt deden mee. Ook diverse bouwbedrijven en horecagelegenheden, rijwielfabriek UNION en de gemeente Nieuwleusen waren de deelnemers. Er werd in drie poules van vier teams gevoetbald. Waarbij er gepromoveerd en gedegradeerd kon worden.

Het toernooi van 2018 start om 11.00 uur. S.V. Nieuwleusen zorgt voor de scheidsrechters. De deelname is inclusief barbecue en muziek.

Kom gerust een kijkje nemen!

Lees meer...

MC de Zweef deelnemer aan pokerrun voor het goede doel

Gepubliceerd in Evenementen

Op zaterdag 9 juni doet MC de Zweef mee aan de pokerrun georganiseerd door MC Motorhead uit Hoogeveen. De pokerrun is een toerrit voor motoren die gaat van club naar club. De opbrengsten gaan naar het goede doel.  Vanaf 8.30 uur kan er gestart worden bij het clubhuis van MC de Zweef aan de Bouwhuisweg 18 in Nieuwleusen. Een stevig ontbijt English Style staat klaar.

Bij MC de Zweef worden er over de hele dag 400 motoren verwacht. Leuk om te komen kijken. De grootste drukte wordt rond het middaguur verwacht.

Wie mogen er meedoen?

Mits in bezit van een rijbewijs mag iedereen meedoen. Jong en oud, in clubverband,  solo of met z'n tweeën, ongeacht type motor, trikes, zijspannen, oldtimers. De start is om 08:30 uur en finishen kan tot 17:00 uur in Hoogeveen.

Hoe werkt het?

Bij de deelnemende clubs kun je inschrijven vanaf 08:30 uur. Het Inschrijfgeld bedraagt € 5,00. Vanaf je startplaats rijdt je naar de volgende club. Welke club en hoe je rijdt bepaal je zelf. Er is geen vaste route en het is ook niet verplicht om bij alle clubs langs te gaan. Bij elke club krijg je een stempel op het inschrijfformulier en een speelkaart in een dichte envelop. Deze envelop wordt pas opengemaakt bij de finish in Hoogeveen. Diegene met de hoogste pokerkaart wint een mooie beker met een kleine geldprijs en een bourgondische lunch voor 2 personen bij Eet- en Drinkhuis De Koffiepot in Hoogeveen. Hoe meer clubs je bezoekt hoe hoger de kans op een prijs.

De volgende clubs doen mee:

BikersClub Meppel, Motorclub Eastwood Oosterwolde, De Vlotterbak Steenwijk, NorthEastPolderBikers Kraggenburg, MC Genemuiden, MC De Zweef Nieuwleusen, CMA NL Hardenberg, DTC Daarle, Roving Spirit MC Slagharen, Motorclub Schoonebeek, MC Black Eagle Zwartemeer, AMBC Staphorst en Outsiders MC Klazienaveen-Noord.

Wat is het goede doel?

Het goede doel van 2018 is Stichting VakantieVreugd uit Beilen. Deze stichting organiseert (vakantie)reizen voor gehandicapten. Voor deze reizen zijn veel vrijwilligers nodig die worden betaald uit giften en donaties.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed