zaterdag, augustus 08, 2020
Oefenwedstrijd S.V. Nieuwleusen 1 tegen VV Staphorst 2
Sport

Zaterdag 15 augustus om 14.30 uur speelt het 1e elftal van S.V. Nieuwleusen thuis een oefenwedstrijd tegen VV Staphorst 2. Deze ploeg komt uit in de reserve Hoofdklasse. Staphorst 2 stuntte het afgelopen seizoen door de kwartfinales van het bekertoernooi te bereiken. Gerenommeerde clubs waaronder het 1e elftal van Urk werden uitgeschakeld. Helaas kreeg het bekertoernooi door de Coronamaatregelen geen vervolg.

Lees meer: Oefenwedstrijd S.V. Nieuwleusen 1 tegen VV Staphorst 2

Tempelmantoernooi S.V. Nieuwleusen op twee sportparken
Sport

S.V. Nieuwleusen organiseert op dinsdag 18 en zaterdag 22 augustus het traditionele Tempelman-toernooi als voorbereiding op het komende seizoen. Het toernooi wordt gesponsord door Aannemersbedrijf Tempelman uit Nieuwleusen.

Lees meer: Tempelmantoernooi S.V. Nieuwleusen op twee sportparken

De Prestaties van Loopgroep AG'85 van deze week
Sport

Langzaamaan komen de sportevenementen weer op gang. Zo ook de hardloopwedstrijden voor de lopers van Loopgroep AG ‘85.

Lees meer: De Prestaties van Loopgroep AG'85 van deze week

Bekertegenstanders USV bekend
Sport

Na de competitie-indeling zijn voor USV nu ook de tegenstanders in de voorronde van het bekertoernooi bekend. USV (3e klasse) is ingedeeld in een poule met Balkbrug (4e klasse), Raalte (4e klasse) en Vilsteren (5e klasse). Alleen de winnaar plaatst zich voor de volgende ronde. De wedstrijden worden vanaf 30 augustus gespeeld op de 3 zondagen voorafgaand aan de start van de competitie. Het volledige oefen- en bekerprogramma van USV ziet er als volgt uit.

Lees meer: Bekertegenstanders USV bekend

De Prestaties van Loopgroep AG'85 van deze week
Sport

De afgelopen maanden lagen door de coronamaatregelen alle sportevenementen stil, dus werden er ook geen hardloopwedstrijden meer georganiseerd.

Lees meer: De Prestaties van Loopgroep AG'85 van deze week