donderdag, november 26, 2020
Aanrijding tussen tractor en scootmobiel op het Westeinde
Video's

Op de kruising van het Westeinde met De Bese zijn een tractor en scootmobiel met elkaar in botsing gekomen. Over de toedracht is niets bekend. De scootmobieler raakte hierbij gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Lees meer: Aanrijding tussen tractor en scootmobiel op het Westeinde

Samenvatting SV Nieuwleusen - VV Hoogeveen
Video's

De topper in de derde klasse D tussen Nieuwleusen en Hoogeveen zaterdag is uiteindelijk een prooi geworden voor de thuisploeg. Na een gelijk opgaande wedstrijd moest Hoogeveen vlak voor de rust met 10 spelers verder door een rode kaart van Enrico Schonewille. De thuisploeg profiteerde hier vervolgens optimaal van en won met 3-0. Hoogeveen TV maakte een samenvatting van het duel.

Lees meer: Samenvatting SV Nieuwleusen - VV Hoogeveen

Grote brand bij Wegrestaurant De Lichtmis
Video's

Update 15.15u: De brandweer heeft het sein brand meester gegeven. Dat wil zeggen dat de brand onder controle is, maar er nog wel nageblust moet worden en dat zal nog enige tijd in beslag gaan nemen.

Woensdagmiddag is bij wegrestaurant "De Lichtmis" aan de Hermelenweg naast de A28 een grote brand uitgebroken. Rond 13:00uur kreeg de brandweer een melding van rookontwikkeling bij het restaurant. Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen al uit het dak. De brandweer is met groot materieel ter plaatse waaronder een hoogwerker en groot watertransport. De brand werd al snel opgeschaald naar GRIP 1.

De brandt woedt op de zolders van het pand. De brandweer inventariseert of het veilig is om naar binnen te kunnen.

Veiligheidsregio IJsselland roept iedereen op om vooral niet bij de brand te komen kijken. De afrit A28 richting Nieuwleusen is inmiddels afgesloten.

Wat de oorzaak van de brand is op dit moment nog onbekend.

Lees meer: Grote brand bij Wegrestaurant De Lichtmis (Video's)

Hoogeveen TV – Reactie Tom Vasse
Video's

De topper in de derde klasse D tussen Nieuwleusen en Hoogeveen zaterdag is uiteindelijk een prooi geworden voor de thuisploeg. Na een gelijk opgaande wedstrijd moest Hoogeveen vlak voor de rust met 10 spelers verder door een rode kaart van Enrico Schonewille. De thuisploeg profiteerde hier vervolgens optimaal van en won met 3-0. Tom Vasse maakte als invaller twee treffer. Hoogeveen TV sprak na afloop met hem.

Lees meer: Hoogeveen TV – Reactie Tom Vasse

Lichtgewonden na aanrijding op de Den Hulst
Video's

Dinsdagavond heeft op de Den Hulst een aanrijding plaats gevonden waarbij auto achterop een andere auto is gereden. Het ongeval vond plaats ter hoogte van de de wegwerkzaamheden waarbij het verkeer over 1 baan wordt geleid. Een en ander wordt in goede banen geleidt door een verkeersregelaar, omdat verkeer richting Zwolle en richting Balkbrug om en om over dezelfde baan moet worden geleid. Vermoedelijk had de achterop komende auto te laat in de gaten dat een voor hem rijdende auto afremde vanwege de verkeersstremming. Twee personen zijn behandeld in de ambulance en raakten lichtgewond maar hoefden niet naar het ziekenhuis.

Lees meer: Lichtgewonden na aanrijding op de Den Hulst