Nieuwleusen.com

Nieuwleusen.com

Plaats hieronder uw reactie op bovenstaand artikel.

Website URL:

Inschrijving GymXtra voorjaar 2019 geopend

Gepubliceerd in Sport

Omdat de motorische en sociale ontwikkeling niet bij ieder kind gelijk verloopt, is het lesprogramma GymXtra ontwikkeld. Met GymXtra wordt er spelenderwijs gewerkt aan onder andere motorische en sociale vaardigheden, een gezonde(re) leefstijl en zelfvertrouwen. U kunt uw kind weer aanmelden voor GymXtra. Dinsdag 8 januari gaat de eerste GymXtra les in Nieuwleusen weer van start en op donderdag 10 januari in Dalfsen.

Onder deskundige begeleiding van meerdere lesgevers gaan de kinderen in kleine groepjes aan de slag. Het doel van GymXtra is dat kinderen makkelijker de aansluiting vinden bij bijvoorbeeld leeftijdsgenoten tijdens het buitenspelen, de gymles op school en op de sportvereniging.

In de gymlessen en gesprekken vooraf zitten de motorische en sociale vaardigheden, leefstijl en zelfvertrouwen verwerkt. Denk daarbij aan het leren kennen van je eigen lichaam (o.a. verminderen van angst voor bewegen), omgang met andere kinderen (bijv. grenzen leren stellen) of conditionele aspecten (o.a. overgewicht tegengaan).
Per deelnemer word in samenspraak met ouders een plan opgesteld om motorische of sociale vaardigheden te verbeteren. GymXtra is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 11 jaar.

Prijs en locatie
De GymXtra-lessen kosten € 32,50 voor een heel seizoen (januari – mei 2019). De lessen worden wekelijks gegeven in zowel Dalfsen als Nieuwleusen. In Nieuwleusen is het op dinsdag van 16.00-16.45 uur in De Spil. In Dalfsen wordt GymXtra gegeven op donderdag van 16.00-16.45 uur in de Trefkoele+ (zaal A).

Aanmelden en vragen
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar één van de buurtsportcoaches via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vermeld in uw aanvraag de naam van het kind, de leeftijd en het telefoonnummer waarop u bereikbaar bent. Voordat de aanmelding definitief is, vindt er een intakegesprek plaats.

Voor vragen of meer informatie kan contact opgenomen worden met de buurtsportcoaches via telefoonnummer 06 – 30 02 21 61 of via het bovenstaande e-mailadres.

Lees meer...

“Out Of the Blue” in de ban van Movie&Musical Songs

Gepubliceerd in Cultuur

Er staat voor zanggroep “Out of the Blue” in het nieuwe jaar een flinke uitdaging te wachten. Op zaterdagavond 9 en zondagmiddag 10 maart presenteren zij de voorstelling “Movies&Musical Songs”, een veelbelovend concert met als overkoepelend thema “Liefde”, dat zal plaatsvinden in Theater “De Stoomfabriek” in Dalfsen.

De zanggroep is in 2017 met de voorbereidingen van het concert begonnen. Het koor zal onder enthousiaste leiding van Marion Mulders bekende, minder bekende en verrassende songs uit verschillende films en musicals ten gehore brengen. Dit doen zij niet alleen. Zij worden begeleid door: Bob Guldemond (piano) Levi Akkerman (gitaar) slagwerkgroep en trompettisten van muziekvereniging “Crescendo Excelsior” en het eigen huisorkest, dat speciaal voor deze voorstelling is samengesteld uit leden van het koor. Het beloofd dan ook veel zang en muziek op hoog niveau.

Er zijn per voorstelling 125 kaarten beschikbaar, wilt u van deze muzikale avond of middag komen genieten? Ga voor meer informatie over de voorstelling en de aanvangstijden en kaarten naar: www.blueonline.nl.

Lees meer...

Team JAN organiseert Pub Quiz

Gepubliceerd in Evenementen

Door middel van allerlei activiteiten en acties haalt Team JAN geld op voor de Stichting ALS. Deze stichting zet zich in voor de onderzoeken naar de ziekte ALS, daarnaast ondersteunen ze bij de zorg en begeleiding van ALS-patiënten. Zo organiseert Team JAN ook een Pub Quiz op 11 januari in de kantine van S.V. Nieuwleusen en zorgen zij voor een leuke, gezellige avond vol vermaak. De hoofdprijs: Kaarten voor de voetbalwedstrijd SC Heerenveen tegen PEC Zwolle.

Team JAN bestaat uit 13 leden van familie de Weert die mee gaan doen aan de Tour du ALS op 29 mei 2019. “Hun” Jan is 10 jaar geleden overleden aan de ziekte ALS en door het beklimmen van de Mont Ventoux willen ze hierbij stil staan. Team JAN gaat ervoor om minimaal € 19.500,- op te halen met de Tour du ALS.

Met dank aan MisterSmart.nl dagen we jullie uit om mee te doen aan de Pub Quiz. Wil je meedoen? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via Facebook @teamjantourduals. Het inschrijfgeld is € 5 per persoon en een team mag bestaan uit 2 tot 4 personen. De quiz begint om 20.00 uur (19.30 uur inloop). We zien je graag op 11 januari bij S.V. Nieuwleusen, tot dan!

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed