zondag, mei 31, 2020
Promotievideo Week van de Amateurkunst 2020
Video's

In de Week van de Amateurkunst (WAK) wordt aan de beoefenaars van diverse kunstvormen een ruim podium geboden. In de gemeente Dalfsen organiseert de WAKwerkgroep deze week van 12 september tot en met 19 september.

SV Nieuwleusen: Wees loyaal, koop lokaal
Video's

Met deze video wil S.V. Nieuwleusen steun betuigen aan haar sponsoren en roept iedereen op hun inkopen te doen bij de plaatselijke middenstand. De sponsoren hebben ons nodig!! Aan deze video is een PRIJSVRAAG verbonden met als prijs een cadeaubon van Ondernemersvereniging Actief Nieuwleusen t.w.v. maar liefst € 100,-- . Kijk voor de prijsvraag op: http://www.svnieuwleusen.nl/spotlight/wees-loyaal-koop-lokaal/.

Wat is het nut van "Social Distancing"?
Video's

NOS op 3 legde eerder al uit hoe belangrijk het begrip 'flatten the curve' is in de coronacrisis. Nu een ander begrip: social distancing. Alleen hoogstnoodzakelijk naar buiten en als het even kan: 1,5 meter afstand. Maar waarom?

Wat corona met je doet
Video's

Maandag 23 maart richtte premier Rutte zich in een persconferentie in het bijzonder tot jongeren: houd je aan de sociale afstand. Minstens 1,5 meter. Want beelden van dit weekend lieten heel wat anders zien.

Waarom worden nou al die strenge maatregelen genomen?
Video's

Waarom worden nou al die strenge maatregelen genomen? Hierom. De grafiek in deze video laat zien waarom alles op alles wordt gezet om te voorkomen dat héél veel mensen in een keer ziek worden. Als we in de coronacrisis onder deze streep blijven, blijft de boel beheersbaar.