zaterdag, april 04, 2020
Schoenen passen en corona
Zakelijk

Nu het voorjaar weer is begonnen wilt u natuurlijk ook meegaan met de nieuwste modetrends. Maar gezien de situatie met het corona virus is dit een onmogelijke opgave. Bij Helga Schuurman Schoenen en Podologie bieden ze een passende oplossing. Onze winkeltijden zijn aangepast, vertelt Helga Schuurman. Wij bieden de klant, op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12 uur de mogelijkheid om privé en in alle rust te kunnen passen. Dus 1 op 1 zonder dat er andere klanten in de winkel zijn. U kunt hiervoor een afspraak maken op telefoonnummer 0529-481429. Wij bieden u ook de mogelijk om te worden opgehaald en te worden teruggebracht. Hierdoor kunnen we de kans op besmetting met het corona virus beperken.

Toekomstplannen Grand Café De Viersprong
Zakelijk

De voorbereidende werkzaamheden en alle benodigde procedures voor de verbouwing van Grand Café de Viersprong zijn in volle gang.

Xsensible dagen bij Helga Schuurman Schoenen
Zakelijk

Op 14, 15 en 16 november zijn de Xsensible dagen bij Helga Schuurman Schoenen & Podologie aan de Burg. Backxlaan 37. U ontvangt €10 korting op de Xsensible dagen.

Schaatsteam Hoekman Roestvaststaal schaatst 200 km voor Stichting Red een Kind
Zakelijk

Al sinds jaar en dag heeft Gerrit Hoekman (Senior) een passie voor schaatsen. Momenteel maakt hij zich op voor de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee, welke op 28 januari 2020 wordt gereden.

Salon Images staat met maar liefst 3 dames in de Trend Vision finale
Zakelijk

Na wekenlang getraind te hebben, was het afgelopen zondag 27 oktober de tijd om het werk te presenteren aan de jury van Wella Professionals. Er wordt gestreden voor een plek in de categorie ‘creative’ awards. Sabine, Jeanine en Joela, hebben zich afgelopen mei weten te plaatsen voor de nationale finale. Ze maken ieder een eigen concept, waar het belangrijk is dat haar, make-up en styling een mooi geheel zijn en waar een verhaal in zit.