donderdag, november 26, 2020
Bouwproject ‘de Kerkenhoek’ gestart; modernisering de Viersprong en realisatie 20 nieuwbouwappartementen
Zakelijk

Aannemersbedrijf Vechtdal Bouw gaat in opdracht van de Viersprong B.V. en de opdrachtgevers van de appartementen het bouwproject ‘de Kerkenhoek’ realiseren aan de Burgemeester Backxlaan in Nieuwleusen. Het project bestaat uit een vernieuwd restaurant de Viersprong met multifunctionele zalen en 20 nieuwe koopappartementen. Vechtdal Bouw is gestart met sloopwerk en zal hierna van start gaan met de bouwwerkzaamheden. 

Lees meer: Bouwproject ‘de Kerkenhoek’ gestart; modernisering de Viersprong en realisatie 20...

Nieuwe Dyna-Cell voor geautomatiseerd cnc-kanten
Zakelijk

Hoekman-RVS uit Nieuwleusen heeft onlangs een gerobotiseerde buigcel in gebruik genomen. Het betreft de Dyna-Cell van LVD. Deze automatische kantoplossing bestaat uit een kantbank met een robot ervoor. De buigcel wordt offline geprogrammeerd, waarna het programma wordt uitgegeven naar de machine, waar de robot vervolgens volledig zelfstandig het programma afwerkt. De robot weet exact welke handelingen hij dient uit te voeren om het plaatwerkproduct van de juiste buigingen te voorzien. Dit maakt de robot zeer geschikt voor (klein)seriewerk en terugkerende producten.

Lees meer: Nieuwe Dyna-Cell voor geautomatiseerd cnc-kanten

Een koninklijke lunch van De Viersprong
Zakelijk

Op 27 april 2020 viert Nieuwleusen Koningsdag, dit jaar op een andere manier dan wij dat allen gewend zijn. Koningsdag 2020 is omgedoopt tot Woningsdag, waarbij iedereen er thuis een Koninklijk feest van maakt. Grand cafe de Viersprong komt graag, bij jullie thuis, er een feestelijke dag van maken. Zo kunnen er overheerlijke lunchboxen of huisgemaakte oranjesoezen bij hen besteld worden.

Lees meer: Een koninklijke lunch van De Viersprong

RSR Revalidatieservice BV blijft voor Dalfsen Wmo-middelen leveren
Zakelijk

De gemeente Dalfsen heeft, samen met de gemeenten Raalte, Staphorst en Zwartewaterland, voor het verstrekken van Wmo-hulpmiddelen (rolstoel, traplift e.d.) een aanbestedingsprocedure doorlopen. De aanbesteding is gegund aan de huidige leverancier: RSR Revalidatieservice BV. Wethouder Uitslag heeft goed nieuws voor inwoners die momenteel gebruik maken van één of meerdere Wmo-hulpmiddelen:

Lees meer: RSR Revalidatieservice BV blijft voor Dalfsen Wmo-middelen leveren

Schoenen passen en corona
Zakelijk

Nu het voorjaar weer is begonnen wilt u natuurlijk ook meegaan met de nieuwste modetrends. Maar gezien de situatie met het corona virus is dit een onmogelijke opgave. Bij Helga Schuurman Schoenen en Podologie bieden ze een passende oplossing. Onze winkeltijden zijn aangepast, vertelt Helga Schuurman. Wij bieden de klant, op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 12 uur de mogelijkheid om privé en in alle rust te kunnen passen. Dus 1 op 1 zonder dat er andere klanten in de winkel zijn. U kunt hiervoor een afspraak maken op telefoonnummer 0529-481429. Wij bieden u ook de mogelijk om te worden opgehaald en te worden teruggebracht. Hierdoor kunnen we de kans op besmetting met het corona virus beperken.

Lees meer: Schoenen passen en corona