Rollatorwandelen in Nieuwleusen

0
98
Rollatorwandelen in Nieuwleusen

Saam Welzijn start in 2021 weer geheel Coronaproof met enkele activiteiten. Zo staat er dinsdagmiddag 5 januari, in Nieuwleusen, weer een rollatorwandeling in de planning. Deze wandelingen zijn bedoeld voor mensen die, met behulp van een rollator, beter mobiel zijn.

De afstand van de wandeling zal ter plekke door de aanwezige vrijwilligers en deelnemers worden bepaald.

De wandelingen worden 1x per 14 dagen georganiseerd op de dinsdagmiddag. Er wordt gestart vanaf de Olmen om 13.30 uur. Aanmelden is gewenst. Dat kan bij het [email protected] of telefonisch: 0529- 793012.

Na afloop drinken de mensen in de Olmen nog een kopje koffie of thee en wordt er nog even nagepraat.

Deelname aan de wandeling is gratis, de consumptie na afloop is voor eigen rekening.