Fietstocht met start in Nieuwleusen

0
22
Fietstocht met start in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op woensdagmiddag 10 augustus a.s. wordt de maandelijkse fietstocht, met vertrek in Nieuwleusen, weer georganiseerd.

De deskundige en ervaren vrijwilligers, die de tochten uitzetten en begeleiden hebben een mooie tocht uitgezet richting Dalfserveld-West om uiteindelijk uit te komen bij ons pauzeadres. Dit is Buitenplaats de Luwte, Hessenweg 14b in Zwolle. Het ligt op een mooie plek met zicht op de Vecht. Op de terugweg leidt ons  langs en door Hessenpoort. Een industrieterrein met grote blokkendozen, maar ook met mooie fietspaden en nieuwe natuur. Al met al een aantrekkelijke fietsroute van ruim 30 km. 

 De consumpties zijn voor eigen rekening, de deelname verder gratis is.

Iedereen met en gewone- of elektrische fiets is van harte welkom om deze mooie tocht, van ruim 30 km., mee te fietsen. De fietstochten worden iedere 2e woensdag van de maand georganiseerd. 

De groep vertrekt ’s middags bij de Olmen aan het Oosterveen 21 te Nieuwleusen. Aanmelden is niet nodig. Wie 10 augustus om 13.30 uur bij de Olmen is, kan meefietsen.  Zo nodig wordt de groep,  om veiligheidsredenen, in tweeën gesplitst.