Fietstocht met start in Nieuwleusen

0
24
Fietstocht met start in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Op woensdagmiddag 10 mei a.s. wordt de maandelijkse fietstocht, van Saam Welzijn en de Toerclub Nieuwleusen, weer georganiseerd. De start is om 13.30 uur bij de Olmen aan het Oosterveen in Nieuwleusen.

De deskundige en ervaren vrijwilligers die de tochten uitzetten en begeleiden hebben weer een mooie tocht uitgezet. De route gaat dit keer richting Balkbrug, Witharen, Ommen. Bij de Koesafari op Erve Vechtdal is de koffie-/theestop. Onderweg worden verschillende bijzondere punten bezocht zoals  de renovatie van de uiterwaarden bij Ommen en het punt waar de Regge en de vecht samenkomen.

Na de koffie-/theestop gaat de tocht, via Oudleusen, weer richting Nieuwleusen. Een mooie route van iets meer dan 30 km. Tussen half vijf en vijf uur zijn we weer bij ons vertrekpunt.  

De consumpties zijn voor eigen rekening, omdat de deelname verder gratis is.

Iedereen met en gewone- of elektrische fiets is van harte welkom om deze mooie tocht mee te fietsen. Er wordt gefietst in een tempo dat voor iedereen plezierig is. De fietstochten worden iedere 2e woensdag van de maand georganiseerd. 

Aanmelden is niet nodig. Wie 10 mei om 13.30 uur bij de Olmen is, kan meefietsen. Iedereen is welkom.