NIEUWLEUSEN WEATHER

    NIEUWLEUSEN – Op woensdagmiddag 13 september a.s. wordt de maandelijkse fietstocht, van Saam Welzijn en de Toerclub Nieuwleusen, weer georganiseerd. De start is om 13.30 uur bij de Olmen aan het Oosterveen in Nieuwleusen.

    (Advertentie)
    Fietstocht met start in Nieuwleusen

    De deskundige en ervaren vrijwilligers die de tochten uitzetten en begeleiden hebben weer een tocht uitgezet. Het is dit keer een prachtige fietstocht langs de Vecht. Op de heenweg gaat de tocht via Oudleusen langs de noordzijde naar Ommen. Onderweg kunnen wij zien hoe de Regge uitmondt in de Vecht. 

    De pauzestop is bij Restaurant en IJssalon Ekkelenkamp aan de Stationsweg in Ommen. Via het fietspad aan de zuidzijde van de Vecht gaat de tocht naar Laarbrug en het rustieke Vilsteren. Via het verbrede fiestpad gaat de tocht richting de Stuw Vilsteren en via Oudleusen weer naar Nieuwleusen.

    Mochten er veel deelnemers zijn, dan wordt de groep in tweeën gesplitst.

    Een tocht is iets meer dan 30 km. Tussen half vijf en vijf uur zijn we weer bij ons vertrekpunt.

    De consumpties zijn voor eigen rekening, omdat de deelname verder gratis is.

    Iedereen met en gewone- of elektrische fiets is van harte welkom om deze mooie tocht mee te fietsen. Er wordt gefietst in een tempo dat voor iedereen plezierig is. De fietstochten worden iedere 2e woensdag van de maand georganiseerd.

    Aanmelden is niet nodig. Wie 13 september om 13.30 uur bij de Olmen is, kan meefietsen. Iedereen is welkom.

    Share.