NIEUWLEUSEN – De Angels Army, bestaande uit alle 1e klassers van het Agnieten College, hebben op allerlei mooie manieren weer wat licht, en een lach, bezorgd in vele huishoudens, zorginstellingen, families, en onderwijsinstellingen.

(Advertentie)

In het kader van het Thema ‘’ Helpen ‘’ bij het vak Levensbeschouwing/Godsdienst hebben zij lekkere koekjes, cupcakes, en/of taarten gebakken, dieren verzorgd, tuinen en straten opgeknapt, kerstbomen en buurten verlicht, lesgegeven aan lagere school groepen, bloemen- kaarten-, en kerstattenties bezorgd, boodschappen gedaan voor zieke mensen, spelletjes georganiseerd, het Angels Army lied gezongen, en nog veel meer.

Ondanks het donkere, stormachtige, en onzekere, in weer en samenleving, brak het licht, en een glimlach, door op vele gezichten, in vele huiskamers !

Het is voor de 3e keer dat de Angels Army actief is geweest in regio Dalfsen/ Nieuwleusen. De Angels Army, onder leiding van Aartsengel Michaël, werd dit keer bijgestaan door de Kerstman, ondersteund door zijn twee rendieren. Er was zelfs de laatste dagen een echt Kerstjournaal, gepresenteerd door drie wisselende presentatoren, te weten ; Kerstman Bobby, Gekke Sjakie uit Amsterdam, en Arne Blue White Manne, van Finland. Terugkerende en spannende items waren ; de wolven en rovers in het bos de Zwarte Dennen, bij Punthorst, die geregeld achter de rendieren van de Kerstman aanzaten. De Knäckebröd verslaving van de Kerstman, en een Kerstman die verliefd werd en geen idee had hoe ermee om te gaan.

De negen afleveringen van het Kerstjournaal, en de Angels Army liedjes, met een solo van een verliefde Kerstman zijn terug te vinden op TikTok, Instagram.

Zie voor een korte indruk : TikTok – licht_brenger / Instagram – meestermink.

Share.
Exit mobile version