Voorinschrijving Oranjeloop geopend

0
55

De voorinschrijving voor de vierde editie van de Oranjeloop  is geopend. Via de website www.ag85.nl kunnen hardlopers zich inschrijven voor deze gezellige stratenloop, die dit jaar plaats vindt op vrijdag 4 september.

De Oranjeloop word  georganiseerd door Bos Bedden Loopgroep AG ’85 in samenwerking met Comité Unicef Nieuwleusen en is inmiddels een vast onderdeel van de Oranjefeesten in Nieuwleusen. 

CLINICS

Op 17, 24 en 31 augustus en vinden er clinics plaats voor de deelnemers aan de GAP 5 km Run en de Bos Bedden 10 km Run. Tijdens deze clinics wordt er onder enthousiaste leiding van deskundige trainers vooral aandacht geschonken aan de looptechniek, de warming-up en intervaltraining. Deze clinics zijn de perfecte voorbereiding op de Oranjeloop.

Deelname aan de clinics is gratis. De clinics starten steeds om 19.45 uur bij de parkeerplaats van USV, Kon. Julianalaan 71 in Nieuwleusen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Voor de leerlingen van de basisscholen in Nieuwleusen zullen ook clinics georganiseerd worden tijdens de gymlessen. Kinderen t/m 12 jaar kunnen bij de Oranjeloop meedoen aan de Unicef Kidsrun (sponsorloop) of aan de Payned Jeugdrun een wedstrijd over 1 mijl.

Ook de leerlingen van het Agnieten College doen mee aan de Oranjeloop. Ook voor deze leerlingen organiseert AG ’85 een clinic tijdens de sportlessen. Meiden en jongens t/m 16 jaar kunnen bij de Oranjeloop meedoen met de Schagen Infra Jeugdrun, een wedstrijd over 2 mijl.

Meer informatie over de Oranjeloop staat op de website van Bos Bedden Loopgroep AG ’85: www.ag85.nl.