De prestaties van Loopgroep AG’85 van de afgelopen week

0
18
De prestaties van Loopgroep AG'85 van de afgelopen week

NIEUWLEUSEN – De afgelopen week waren de lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 bij enkele wedstrijden actief.

De Adventure Run op Ameland beleefde met gladheid en een behoorlijk koude bries een winterse editie. Karlo Knipmeijer liep de 10 kilometer in een tijd van 38.33 minuten, waarmee hij 11e overall en tweede bij de Mannen 40+ werd. Michel Wierbos liep 41.59 minuten. Karin Nijlant liep bij de halve marathonde afstand van 21,1 kilometer in een tijd van 2.11.45 en verbeterde haar persoonlijk record met 4.22 minuut.

Dennis Brandenburg nam in Bargerveen deel aan de Wintertrail over 4 Engelse Mijlen. Hij liep de 6,4 kilometer in een tijd van 25.23 minuten en was hiermee de snelste van alle deelnemers.

Twee AG-ers namen in Balk deel aan de Gaasterlân Run. Klaas Kisteman liep de halve marathon. Hij legde de 21,1 kilometer af in 1.18.48 en werd hiermee tweede. Hiermee verbeterde hij zijn persoonlijk record met 1.29 minuut. Albert Mussche liep de 4 Mijl. Hij liep de 6,4 kilometer in een tijd van 24.52 minuten en werd hiermee zesde.

Karlo Hoeve nam in Leeuwarden deel aan de 1e Winter Marathon. Hij liep hierbij de wedstrijd over 10 Engelse Mijlen (16 kilometer) in 1.01.55 en werd hiermee de snelste van alle deelnemers. Met deze tijd verbeterde hij zijn persoonlijk record met 44 seconden.