NIEUWLEUSEN – Het traditionele Tempelmantoernooi is gewonnen door S.V. Nieuwleusen. De thuisploeg won dinsdagavond overtuigend met 6-0 van Lemelerveld en zaterdag moest ASC’62 met 3-1 het onderspit delven. FC Ommen won ook twee keer, 2-4 van ASC’62 en 5-0 van Lemelerveld. FC Ommen kwam dus een doelpunt tekort.

S.V. Nieuwleusen winnaar Tempelmantoernooi

VV Lemelerveld werd, na een ijzersterk optreden van S.V. Nieuwleusen, met ruime cijfers opzij gezet. In de 1e helft waren Thomas Koobs en Bas Evenboer trefzeker. In de 2e helft brachten Gabriël van Leeuwen(2x), Ruben Brinkman en Tom Vasse de eindstand op 6-0.

FC Ommen kwam tegen A.S.C.’62 op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Jesse Lange. Niloy Haroun scoorde de gelijkmaker maar FC Ommen kwam wederom door Jesse de Lange op voorsprong. Ook nu was het Niloy Haroun die de ploegen weer op gelijke hoogte bracht. Toch ging FC Ommen met een 2-3 voorsprong de rust en weer was Jesse de Lange de doelpuntenmaker. In de 2e helft bracht Tim Ribberink de eindstand op 2-4.

Zaterdag kwam A.S.C.’62 al heel snel op voorsprong tegen S.V. Nieuwleusen. Joran Uit den Bosch kopte een corner binnen. Tieme Brinksma scoorde de 1-1 wat ook de ruststand was. In de 2e helft trok de thuisclub de wedstrijd naar zich toe door doelpunten van Gabriël van Leeuwen en Stijn Hoekstra.

FC Ommen kwam in de 1e helft op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Sidney Flim en Tim Ribbering. In de 2 helft scoorde Jesse de Lange 2 keer en Pepijn Holtvaart 1 keer. Dit was 1 doelpunt te weinig voor de toernooiwinst.